Strax klar...
 
 

        Att läsa och förstå bokslut Att läsa och förstå bokslut

    380 kr

Utgivningsår: 2014

Antal sidor: 216

Författare: Kjell Sandin

Förlag: Sanoma Utbildning

ISBN: 978-91-523-2172-0

Att läsa och förstå bokslut

Att läsa och förstå bokslut redogör på ett enkelt och konkret sätt för när års­bokslut och års­redovisningar måste upprättas och för vad de måste inne­hålla. Boken ger både insikter och verktyg till att förstå den finansiella information som presenteras för dig.

Att läsa och förstå bokslut belyser företagets resultat­räkning, balans­räkning och kassa­flöden, men också de regel­verk som företaget har att leva efter när man utformar sina finansiella rapporter. Boken ger dig bakgrunds­kunskap som under­lättar egna ställnings­taganden i finansiella frågor. Kanske vill du kunna diskutera företagets ekonomi med kollegor, ekonomi­chefen eller din närmaste chef?

Avsedd för

Boken vänder sig till alla som vill kunna läsa och förstå bokslut och års­redovisningar. Boken förut­sätter inga särskilda för­kunskaper i bokföring eller boksluts­teknik. Du kan vara ledamot av en bolags­styrelse, sitta i styrelsen för en bostads­rätts­förening eller representera en facklig organisation. Du kanske har resultat­ansvar för en avdelning eller ingår i en lednings­grupp. Gemen­samt för dessa samman­hang är behovet av att kunna dra slut­satser av den finansiella information som presenteras i bokslut och års­redovisningar.

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Böcker Att läsa och förstå bokslut

© 2023 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.