Strax klar...
 
 

        Rätt Bolagsrätt 2023

    799 kr

Utgivningsår: 2023

Antal sidor: Ca 900

Författare: Robert Sevenius

Förlag: Sanoma Utbildning

Rätt Bolagsrätt 2023

Rätt Bolagsrätt är en uppslags­bok som inne­håller fler än 600 sök­ord inom området och riktar sig till lekmän och professio­nella som har praktiska frågor kring bolags­rätt utan att ha tid att sätta sig in i regleringen på djupet. Det kan vara jurister, med­arbetare på en ekonomi­avdelning, styrelse­ledamöter, revisorer, aktie­ägare, egen­företagare eller andra som träffar på bolags­rätten i sin vardag.

Rätt Bolagsrätt innehåller hänvisningar till relevanta lagar och regler samt rättslig praxis inom det bolags­rättsliga området. Boken innehåller även definitioner av bolags­rättsliga begrepp, mallar, illustra­tioner, blanketter och exempel, samt användbara tips som kan appliceras på läsarens verksamhet.

I boken förklarar författaren bolags­rättens komponenter på ett begripligt sätt som både lekmän och professionella förstår och har användning för. Bolags­rättens grunder behandlas, liksom detaljerade förfaranden när det gäller att starta, styra, finansiera och avveckla bolag.

Vad är nytt?

Rätt Bolagsrätt 2023 är uppdaterad med de senaste bolags­rättsliga nyheterna. Till exempel den nya lagen om företags­rekonstruktioner, nya regler för fusioner och delningar av aktie­bolag och ekonomiska föreningar över nations­gränserna i EU och EES, ändringar i aktie­bolags­förordningen och den tillfälliga lagen om under­lättande av bolags- och föreningsstämmor.

Passar Rätt Bolagsrätt för dig?

Rätt Bolagsrätt är ett uppslags­verk för företagare, entrepre­nörer, vd:ar, ekonomi­chefer, styrelse­ledamöter, revisorer, jurister och andra som behöver lättillgänglig och hel­täckande aktuell information om bolagsrätt.

Expert

Robert Sevenius, jurist och ekonom med specialisering inom företagsförvärv och bolagsstyrning

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Böcker Rätt Bolagsrätt 2023

© 2023 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.