Strax klar...
 
 

        Rätt Lön 2023

    799 kr

Utgivningsår: 2023

Antal sidor: Ca 950

Författare: Erika Dahlgren

Förlag: Sanoma Utbildning

NYHET!

Rätt Lön 2023

Rätt Lön är en praktisk och lätt­använd uppslags­bok för alla som sköter löne­administration, arbetar som ekonomi­assistent, personal­assistent, redovisnings­konsult eller som är egen­företagare eller företags­ledare i fåmans­företag.

Finns även i prisvärda paket. Spara upp till 1645 kr!

Läs mer

Prisvärda paket med Rätt-böckerna

Rätt Lön är en mycket uppskattad handbok för löne­specialister och andra som arbetar med lön i någon form. Den inne­håller mer än 500 sökord. Fakta kompletteras med rekommenda­tioner, råd och praktiska anvisningar med många tydliga exempel, relevanta blanketter samt instruktioner för rutiner och rapporter.

Vad är nytt?

Rätt Lön 2023 innehåller uppdaterade exempel med väg­ledning kring exempelvis den ovanligt höga höjningen av pris­basbeloppet samt en höjning av schablon­beloppen för avdrag för arbets­resor med egen bil. Rätt Lön innehåller även många tydliga exempel, relevanta blanketter samt instruktioner för rutiner och rapporter.

Passar Rätt Lön för dig?

Rätt Lön vänder sig till dig som arbetar med löne­frågor och är den perfekta guiden för löne­administratörer, personal­assistenter, redovisnings­konsulter, HR-chefer, egen­företagare och företags­ledare i fåmansföretag.

Expert

Erika Dahlgren, lönechef på Atlas Copco

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Böcker Rätt Lön 2023

© 2023 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.