Strax klar...
 
 

        Rätt Skatt 2023

    799 kr

Utgivningsår: 2023

Antal sidor: Ca 650

Författare: Urban Kardvik, Lars Samuelsson

Förlag: Sanoma Utbildning

NYHET!

Rätt Skatt 2023

Rätt Skatt förklarar viktiga begrepp inom inkomst­skatt som alla som jobbar inom området har ett behov av att förstå. Boken vänder sig till alla som arbetar med redovisning och beskattning. Är du skatte­rådgivare, revisor, redovisnings­konsult, CFO eller controller på ett företag är boken ett utmärkt verktyg i ditt dagliga arbete. När du väl börjat använda Rätt Skatt kommer du inte förstå hur du klarade dig utan den tidigare.

Finns även i prisvärda paket. Spara upp till 1645 kr!

Läs mer

Prisvärda paket med Rätt-böckerna

Rätt Skatt behandlar inkomst av närings­verksamhet oavsett i vilken form den bedrivs; från aktie­bolag till enskild närings­verksamhet.

Varje begrepp definieras enkelt och tydligt och det finns även hänvisning till lag­text och relevanta rätts­fall. I kommentarer till begreppen ges en kort bakgrund och förklaring till hur beskattningen påverkas. Det finns även hänvisningar direkt till deklarations­blanketterna för att under­lätta både förståelsen av hur olika saker påverkar beskattningen och den praktiska tillämpningen.

Vad är nytt?

Rätt Skatt 2023 har alla aktuella siffror, belopp och regler du behöver i ditt arbete. Bland årets nyheter hittar du bland annat information om den nya lagen om företags­rekonstruktion.

Passar Rätt Skatt för dig?

Rätt Skatt vänder sig till alla som arbetar med redovisning och beskattning. Är du skatte­rådgivare, revisor, redovisnings­konsult, CFO eller controller på ett företag är Rätt Skatt ett utmärkt verktyg i ditt dagliga arbete.

Experter

Urban Kardvik, konsult
Lars Samuelsson, skattejurist på Skatteverket

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Böcker Rätt Skatt 2023

© 2023 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.