Strax klar...
 
 

Nyheterna i version 2.5.4 av Workflow Integration

Här presenteras de viktigaste nyheterna i version 2.5.4 av Workflow Integration. Du hittar mer detaljerad information om nyheterna i programmets hjälp­texter.

Förbättrad synkronisering

Synkroniseringen har förbättras när det gäller både moms­perioder och redovisnings­perioder. Man tittar nu enbart på vilken förändring som skett och låter då förändringen synkas över vilket gör att det går mycket snabbare.

Förbättrad säkerhet

Förbättrad säkerhet vid kommunikations­störningar, vilket gör att vi lättare kan spåra var ett eventuellt problem har uppstått.

Utökad information i fel­mejlen

Från och med denna version har funktionen för att skicka ett mejl om fel uppstår förbättrats så att mottagaren får utförligare information om de inträffade felen.

Nya inställningar för felrapport­mejl

Förändringar har skett under Inställningar, där man nu måste fylla i mer detaljerad informa­tion när man vill har fel­rapporter via mejl vid oövervakad körning.

Obs! Dessa inställningar måste fyllas i innan första synkningen efter upp­dateringen till version 2.5.4 (behövs endast om man använder sig av mejl­funktionen för fel­information från loggen).

Bättre information i loggarna

Loggarna har förbättras och ger numera bättre information.

Nyheter i tidigare versioner

Den här versionen inne­håller även alla nyheter från tidigare upp­dateringar, bland annat dessa:

Version 2.5.3 som släpptes 2015-04-23

Version 2.5.2 som släpptes 2015-01-28

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

© 2021 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.