Strax klar...
 
 
Utbildning och kurser i bokföring och lön

eAssistans för Edison Lön

eAssistans är ett tids­besparande och kostnads­effektivt sätt att skaffa dig ytter­ligare kunskaper om ditt löne­program utan att infinna dig i en kurslokal.

En fördel är att du inte är bunden till något fast kurs­datum utan kan välja en tid och dag som passar dig. Utbildningen sker hos dig via telefon och internet­uppkoppling till din dator där du har ditt löne­program. Du ser i real­tid vad som sker på skärmen sam­tidigt som vår expert för­klararar momenten per telefon. Resultaten sparas i ditt löne­program.

Innan genom­gången bestämmer du vilka moment och delar av programmet som just du vill att vår expert ska gå igenom med dig. På detta sätt utnyttjas din tid mycket effektivt. Du har möjlig­het att repetera de moment du behöver för­djupa dig i.

eAssistans kostar 1150 kr/timme.

Kontakta oss för mer information. Ring 046320 220 eller skicka ett mejl till kundtjanst@edison.se.

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Utbildning eAssistans för Lön

© 2022 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.