Strax klar...
 
 
Utbildning och kurser i bokföring och lön

Grundkurs i Edison Lön

För dig som är nybörjare och som vill få en ordentlig genom­gång av Edison Lön rekommenderar vi vår två­dagars grundkurs.

Du får en grundlig genom­gång av programmets olika funktioner och arbets­metoder. Under två dagar lägger du upp personal, gör olika inställningar och genom­för flera löne­körningar, med bank­utbetalning och skatte­deklaration. Övningarna omfattar också fram­tagande av kontroll­uppgifter och genom­förande av års­avslut.

Övningarna utförs både gemensamt med kurs­ledaren och individuellt. Även allmänna frågor kring lagar och avtal som styr löne­hanteringen tas upp.

Efter genomgången kurs ska du själv­ständigt kunna köra Edison Lön och på ett effektivt sätt utnyttja dess grund­läggande funktioner.

Inga särskilda för­kunskaper krävs, men det är en fördel om du installerat och orienterat dig i programmet. Grund­läggande kunskaper i Windows är också bra.

Aktuella kurs­tillfällen

Allmän information och villkor

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Utbildning Grund­kurs i Lön

© 2022 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.