Strax klar...
 
 
Utbildning och kurser i bokföring och lön

Semesterkurs i Edison Lön

På vår semesterkurs, som omfattar 2 dagar, lär du dig räkna semester manuellt samt att sköta hela semester­hantering i löne­programmet.

Efter genom­gången kurs ska du själv­ständigt kunna hantera semester­funktionerna i löne­programmet.

Vi går igenom semester­lagen. Vi tittar på uträkningar enligt samma­löns­principen och enligt semester­lagen procent. Vi räknar semester­dagar och semester­lön manuellt. Vi lär oss hur inställningarna ska vara i personal- och löne­arts­registret och genom­för ett semester­års­skifte. Vi lär oss vilka löne­arter vi ska använda vid utbetalning av semester.

Vi går sedan in djupare på hur inställningarna ska vara i de olika registren, semester­avtal, personal­register och löne­arts­registret. Vi gör ett nytt semester­års­skifte och lär oss hur man rättar i detta. Vi tittar på semester­löne­skulden och hur man konterar den. Byte av semester­avtal, semester i kalendariet.

Aktuella kurs­tillfällen

Allmän information och villkor

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Utbildning Semester­kurs i Lön

© 2022 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.