Bokföringsprogram och andra ekonomiprogram för småföretagare, revisorer och redovisningsbyråer Smarta bokföringsprogram och ekonomiprogram
   
 

Hem

Bokföringsprogram
Faktureringsprogram
Ekonomiprogram
Löneprogram
Fakturahantering
Webbrapporter
Böcker
Kurser

Boka gratis webbdemo
Prova gratis
Beställ info

Nyheter
Ekonominyheter
Användarsidor
Prislista

Kontakt
Support
Demofilmer

Företaget
Press
Länkar
Lediga tjänster

  

 

 
Ring vår kundtjänst

046-320 220

Support: 046-320 224
Lönesupport: 046-320 227

kundtjanst@edison.se
support@edison.se

 


Edison Solutions AB – Bokföringsprogram, faktureringsprogram och löneprogram
Edison Solutions AB
Box 198
221 00 Lund

Åldermansgatan 10
227 64 Lund

Org.nr: 556334-3689

Fakturor till:
Edison Solutions AB
Kund-id: POL6010
FE 549
105 69 Stockholm

 

Senaste nytt från Edison

Blandade nyheter från Edison Solutions. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor.

Besök oss på Ekonomi & Företag i Kista

 2014-09-04

Besök oss på Ekonomi & Företag i Kista

Vi deltar i år på mässan Ekonomi & Företag i Kista den 24–25 september. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter A:61 där vi gärna visar våra produkter och nyheter. För kostnadsfri entré och seminarier kan du förhands­registrera dig.

Delta även i vår tävling i montern – vinn en iPad!

Välkommen!

Läs mer »

Vi har öppet hela sommaren

 2014-06-18

Vi har öppet hela sommaren

Vi har som vanligt öppet under hela sommaren, men under veckorna 29–32 (14 juli – 10 augusti) har vi lägre bemanning i kund­tjänst och support. Våra svars­tider kan då vara lite längre än vanligt. Vi hoppas att ni har för­ståelse för det.

Vi på Edison önskar er alla en helt under­bar sommar!

Läs mer »

Ny version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi

 2014-06-10

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi (version 5.3). Bland nyheterna finns stöd för Periodisk sammanställning, låsning av redovisnings­perioder och möjligheten att kopiera och klistra in verifikat/­konteringar. Som vanligt har vi även gjort en del små­förbättringar och rättat några mindre programfel.

Du som har service­avtal kan upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk upp­datering. Vi kommer även att skicka ut ett mejl med information om uppdateringen.

Läs mer »

Stödet för Windows XP upphör snart

 2014-02-24

Den 8 april 2014 slutar Microsoft att ge support för och att uppdatera Windows XP. På deras webb­plats kan du läsa mer om vad det innebär och hur du kontrollerar vilken version av Windows du använder.

Då Microsoft inte längre stödjer Windows XP kan inte heller vi göra det. Efter den 8 april kan vi därför inte längre garantera att våra program fungerar helt problem­fritt på Windows XP. Vi kommer inte heller att testa nya program­uppdateringar på Windows XP.

Om du inte redan uppdaterat din dator till ett nyare operativ­system är det en god idé att göra det nu.

2014 års version av Edison Lön

 2014-01-13

Nu finns det en ny version av Edison Lön för 2014 (version 2014.a). Programmet är uppdaterat med nya skatte­tabeller, belopp och procent­satser för 2014, den senaste bil­pris­listan, arbetsgivar­deklaration för 2014, stöd för Office 365 och en hel del ytterligare förbättringar. Versionen innehåller även en hel del små­förbättringar och en del rättade programfel.

Du som har service­avtal kommer inom kort att få ett mejl med mer information om upp­dateringen. Du kan också upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk program­uppdatering.

Läs mer »

2014 års version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi

 2014-01-10

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi (version 5.2). Bland nyheterna finns de nya moms- och arbetsgivar­deklarationerna för 2014, nya konto­planen BAS 2014 och stöd för Office 365 och Click-to-run-versionerna av Microsoft Office och Open Office. Programmet har anpassats för nya Windows 8.1 och vi har som vanligt även gjort en hel del små­förbättringar och rättat en del programfel.

Du som har service­avtal kan upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk upp­datering. Vi kommer även att skicka ut ett mejl med information om uppdateringen.

Läs mer »

Edison Webbrapporter – omvandla bokföringen till lättläst grafik

 2013-12-17

Edison Webbrapporter Alla företag vinner på att ha en klar bild av det ekonomiska läget. Och man ska inte behöva vara ekonom för att förstå siffrorna. Därför erbjuder vi nu en tjänst som omvandlar siffrorna till lätt­läst grafik, till­gänglig när som helst från vilken dator som helt.

För redovisningskonsulten och revisorn:

Som konsult eller revisor kan du med Webb­rapporter erbjuda alla dina klienter ett nytt och lättillgängligt sätt att få siffrorna presenterade i grafik som alla förstår. Du får en ny tjänst att erbjuda dina klienter och därmed nya affärs­möjligheter.

För företaget:

Med Edison Webb­rapporter behöver man inte vara ekonom för att förstå hur verk­sam­hetens resultat genereras och hur företaget växer och utvecklas. Vi åskådlig­gör detta i bilder som du och dina med­arbetare, du och din revisor eller du och din styrelse kan titta på och diskutera kring.

Läs mer »

VD har ordet – december

 2013-12-17

Det har hänt många saker på Edison under året som gått så jag hoppas att du fortsätter följa med i våra nyhets­brev där det finns information både i smått och stort.

Tack alla kunder, partners och leverantörer för ett mycket spännande och givande 2013!

Nu skall jag fortsätta ha roligt på jobbet!

Thomas Fredholm
VD

Edison förstärker med ny medarbetare

 2013-12-17

Förstärkning på kundsupport fr.o.m. januari 2014. Som en följd av att antalet kunder ständigt ökar och vår installerade bas blir större så förstärker vi med ytter­ligare en med­arbetare på support­sidan direkt efter helgerna.

Våra öppettider under jul och nyår

 2013-12-17

Våra öppettider under jul och nyår Nu närmar sig julen med storm­steg och vi vill passa på att önska alla våra kunder och sam­arbets­partners en God Jul och ett Gott Nytt År.

Som vanligt håller vi öppet under hela jul och nyår, med få undantag.

Läs mer »

Ny version av Edison Lön

 2013-12-17

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Lön (version 2013.c). Du som har service­avtal kan upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk program­uppdatering.

Nu kan du förhandsbeställa 2014 års böcker i serien Svensk Redovisning

 2013-12-17

Paket med böckerna Bokföringsboken och Bokslutsboken Nu kan du beställa 2014 års utgåvor av de populära böckerna i serien Svensk Redovisning. Innehållet tas som vanligt fram av BAS-intressenternas Förening och inför 2014 har det omarbetats och delats upp i två böcker, Bokförings­boken och Boksluts­boken. Dessa ersätter den tidigare Redovisningshandboken från 2013.

De två böckerna är två unika delar som kompletterar varandra. Bokförings­boken inriktar sig på det löpande redovisnings­arbetet och Boksluts­boken är en handbok för bokslut enligt Bokförings­nämndens K2- och K3-regler.

I år kan du även köpa de båda böckerna i ett prisvärt paket.

Böckerna levereras så snart de finns till­gängliga från förlaget, beräknat till början av februari 2014.

Läs mer »

Nu kan du förhandsbeställa Redovisa Rätt 2014

 2013-12-06

Nu kan du förhandsbeställa Redovisa Rätt 2014

Nu kan du beställa 2014 års utgåvor av de populära böckerna i Rätt-serien – Redovisa Rätt, Rätt Moms, Rätt Lön och Rätt Arbetsrätt. Böckerna säljs även i prisvärda paket för olika behov.

Böckerna levereras så snart de finns till­gängliga från förlaget, beräknat till slutet av januari 2014.

Läs mer »

Ny version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi

 2013-10-25

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi (version 5.1). Bland nyheterna finns en direkt­koppling till Edison Webb­rapporter, vår nylanserade moln­tjänst som omvandlar siffrorna till lätt­läst grafik (läs mer på edison.se/webbrapporter) samt förstärkt stöd för rättelser genom särskild rättelse­post (rättelse­verifikat). Vi har som vanligt även gjort en del små­förbättringar och rättat några mindre programfel.

Du som har service­avtal kan upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk upp­datering. Vi kommer även att skicka ut ett brev med information om uppdateringen.

Läs mer »

Vi har öppet hela sommaren

 2013-06-19

Vi har öppet hela sommaren

Vi har som vanligt öppet under hela sommaren, men under veckorna 29–32 (15 juli – 9 augusti) har vi lägre bemanning i kundtjänst och support. Våra svarstider kan därför vara lite längre än vanligt. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Vi på Edison önskar er alla en helt underbar sommar!

Edison lanserar molntjänst för fakturahantering

 2013-06-10

I samarbete med Palette lanserar vi nu en effektiv men lättanvänd molntjänst för hantering av leverantörs­fakturor.

Edison lanserar molntjänst för fakturahantering tillsammans med Palette Tjänsten bygger på Palette Online, men det är den smarta integrationen med vårt ekonomi­system Edison Ekonomi som gör den riktigt kraftfull och lönsam. De två systemen kopplas enkelt och smidigt samman med tilläggs­produkten Edison Palette Integration.

Läs mer »

2013 års version av Edison Lön

 2013-01-30

Nu finns det en ny version av Edison Lön för 2013 (version 2013.a). Programmet är uppdaterat med nya skatte­tabeller, belopp och procent­satser för 2013 samt med den senaste bil­pris­listan. Den här versionen innehåller även en hel del små­förbättringar och en del rättade programfel.

Du som har service­avtal kommer inom kort att få mer information om upp­dateringen med posten. Du kan också upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk program­uppdatering.

Läs mer »

2013 års version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi

 2013-01-30

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi (version 5.0). Bland nyheterna finns nya procent­satser och blanketter för 2013, nya konto­planen BAS 2013, flera helt nya funktioner och ännu enklare registrering av verifikationer och fakturor. Programmet har anpassats för nya Windows 8 och vi har som vanligt även gjort en hel del små­förbättringar och rättat en del programfel.

Du som har service­avtal kan upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk upp­datering. Vi kommer även att skicka ut ett brev med information om uppdateringen.

Läs mer »

Våra öppettider under jul och nyår

 2012-12-12

Våra öppettider under jul och nyår Nu närmar sig julen med storm­steg och vi vill passa på att önska alla våra kunder och sam­arbets­partners en God Jul och ett Gott Nytt År.

Som vanligt håller vi öppet under hela jul och nyår, med få undantag.

Läs mer »

Nu kan du förhandsbeställa Redovisa Rätt 2013

 2012-12-12

Nu kan du förhandsbeställa Redovisa Rätt 2012

Nu kan du beställa 2013 års utgåvor av de populära böckerna i Rätt-serien – Redovisa Rätt, Rätt Moms, Rätt Lön och Rätt Arbetsrätt. Böckerna säljs även i prisvärda paket för olika behov.

Böckerna levereras så snart de finns till­gängliga från förlaget, beräknat till slutet av januari 2013.

Läs mer »

VD har ordet – december

 2012-12-12

Året som gick, framtiden och fortsatta satsningar

Minusgrader, snö och en alldeles underbar vintrig känsla!

Slår ett slag för Vångabacken, troligen Skånes sydligaste ”Alp”. Vinter och massor av snö i nord­östra Skåne den senaste tiden har bitvis ställt till det men även gett till­fällen att njuta. I lördags genom ett besök till Vånga­backen några mil norr om Kristianstad med god...

Läs mer »

Månadens tips

 2012-12-12

Se våra filmer på YouTube

Du har väl inte missat våra informations­filmer på YouTube. Där finns en kort demonstra­tion av Edison Bokföring, anvisningar hur du exporterar och importerar SIE-filer, hur du redovisar moms och arbets­avgifter och hur du skapar kravbrev, bland annat.

Läs mer »

Vi ger dig 220 kr rabatt på Norstedts Skattedagar

 2012-12-12

Vi ger dig 220 kr rabatt på Norstedts Skattedagar I samarbete med Norstedts Juridik I samarbete med Norstedts Juridik erbjuder vi årets Skattedagar till ett särskilt förmånligt pris. Beställ via oss så får du 220 kr rabatt, oavsett när du bokar!

Skattedagarna är perfekta för dig som vill lära dig allt det senaste inom skatteområdet. Under en fullmatad dag analyserar vi nyheter, förändringar, förslag och beslut avseende både år 2012 och 2013 – allt nytt och viktigt på en dag, plus råd och tips från Norstedts Juridiks erfarna och professionella föreläsare.

Läs mer »

Gratis nyheter om bokföring, skatter och företagande

 2012-12-12

Gratis nyheter om bokföring, skatter och företagande Du har väl inte missat Ekonomi­brevet – vårt kostnads­fria nyhets­brev för dig som är företagare eller arbetar professionellt med bokföring och ekonomi. Brevet skickas ut med e-post cirka varannan vecka och inne­håller aktuella nyheter om redovisning, beskattning och företagande.

Starta din egen prenumeration direkt och tipsa även dina kollegor om edison.se/ekonomibrevet !

Läs mer »

Edison förstärker ytterligare på utvecklingssidan

 2012-04-04

Peter Trägårdh förstärker Edisons utvecklingsteam

Peter Trägårdh började som system­utvecklare den 1 mars och förstärker därmed vårt utvecklings­team ytterligare.

– Efter min första kurs i programmering någon gång på mellans­tadiet stod det klart att det var datorer jag skulle syssla med i livet. Och så blev det också. Nu har jag insett att oavsett hur mycket man lär sig, blir man aldrig fullärd. Men vilken resa! Och nu fortsätter resan till­sammans med ett mycket kompetent team här på Edison.

Året som gick, framtiden och fortsatta satsningar

 2012-04-04

Året som gick, framtiden och fortsatta satsningar

Så kom då äntligen våren, med sol, värme, snö­droppar, häst­hov och scilla!

Årets som gick innebar ökat resultat och positivt kassa­flöde från den löpande verk­sam­heten. Nyförsäljningen inom produktserien Edison Bokföring och Ekonomi fortsätter att vara stabil och vi ser en fortsatt stark trend avseende inkommande för­frågningar. Intresset för våra produkter är stort och det är...

Läs mer »

Månadens tips

 2012-04-04

Månadens tips Här kommer ett litet tips till dig som använder Edison Bokföring eller Edison Ekonomi:

Använd hjälptexterna! Där finns en hel del mat­nyttig information om hur du kan arbeta snabbt och effektivt med programmet. Och hur du kan använda nya program­funktioner som du ännu inte hunnit lära dig.

Genom att trycka F1 i programmet så får du upp hjälp­texterna för just den program­del du arbetar med för till­fället. Det är ett snabbt och enkelt sätt att få rätt hjälp precis när du behöver den.

Ett bra sätt att lära sig något nytt är att titta igenom innehålls­förteckningen i hjälp­texterna, eller att söka efter något nyckel­ord. Det finns garanterat program­funktioner som du ännu inte hunnit titta på, eller kanske inte ens visste fanns.

Edison förstärker med flera nya medarbetare

 2012-02-03

Hans Baldetorp – ny medarbetare i utvecklingsteamet Flera nya medarbetare är på väg in. Först i raden är Hans Baldetorp som började som system­utvecklare i januari.

Hans förstärker vårt utvecklings­team och arbetar i första hand med nya spännande utvecklings­projekt. Hans tycker det är stimu­lerande att vara med och ta fram nya produkter och få arbeta med ny teknologi.

Rykande färska direkt från tryckeriet – nu har vi börjat leverera årets Rätt-böcker

 2012-02-03

Rykande färska direkt från tryckeriet – nu har vi börjat leverera årets Rätt-böcker

Gör rätt från början och spar tid och pengar! Köp 2012 års upplagor av böckerna i Rätt-serien och du kan känna dig trygg i att du har den senaste litteraturen med alla upp­dateringar inom områdena redovisning, moms­hantering, löne­hantering och arbets­rätt.

Beställ direkt på vår webbplats. Böckerna säljs även i olika prisvärda paket.

Läs mer »

2012 års version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi

 2012-02-03

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi (version 4.9E). Bland nyheterna finns nya procent­satser och blanketter för 2012, de nya moms- och arbets­givar­deklarationerna för 2012 (ersätter den tidigare skatte­deklarationen), nya konto­planen BAS 2012, anpassningar till den nya skatte­förfarande­lagen som trädde i kraft den 1 januari 2012 och SIE-export av skatte­mässiga justeringar. Vi har som vanligt även gjort en hel del små­förbättringar och rättat några mindre programfel.

Du som har service­avtal kan upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk upp­datering. Vi kommer även att skicka ut ett brev med information om uppdateringen.

Läs mer »

Månadens tips

 2012-02-03

Månadens tips Här kommer ett litet tips till dig som använder Edison Bokföring eller Edison Ekonomi:

När du registrerar ett nytt verifikat, en ny leverantörs­faktura eller en ny kund­faktura kan du snabbt välja alternativet Nytt genom att trycka på plus­tangenten (+). Då sparas de uppgifter du fyllt i och regi­stre­ringen av nästa verifikat eller faktura påbörjas.

Detta är särskilt använd­bart om du använder den numeriska delen av tangent­bordet under regi­stre­ringen. Då slipper du flytta handen eller klicka med musen.

Ett annat sätt att välja Nytt med tangent­bordet är att trycka på Alt+N.

Våra öppettider under jul och nyår

 2011-12-13

Våra öppettider under jul och nyår Nu närmar sig julen med storm­steg och vi vill passa på att önska alla våra kunder och sam­arbets­partners en God Jul och ett Gott Nytt År.

Som vanligt håller vi öppet under hela jul och nyår, med få undantag.

Läs mer »

Nu kan du förhandsbeställa Redovisa Rätt 2012

 2011-12-13

Nu kan du förhandsbeställa Redovisa Rätt 2012

Nu kan du beställa 2012 års utgåvor av de populära böckerna i Rätt-serien – Redovisa Rätt, Rätt Moms, Rätt Lön och Rätt Arbetsrätt. Böckerna säljs även i prisvärda paket för olika behov.

Böckerna levereras så snart de finns till­gängliga hos förlaget, beräknat till slutet av januari 2012.

Läs mer »

VD har ordet – december

 2011-12-13

VD har ordet – september

Så kom då lite kyla även till Lund. Snön väntar vi fortsatt med glädje på, för nu går det riktigt, riktigt snabbt fram till Jul. Traditionen bjuder att åka skidor under helgerna och så får det...

Läs mer »

8 nya titlar i vårt sortiment av ekonomiböcker

 2011-12-13

8 nya titlar i vårt sortiment av ekonomiböcker

Förbättra dina kunskaper med hjälp av våra ekonomi­böcker! Nu utökar vi sorti­mentet med en rad nya titlar från flera förlag. Ta en titt på vår bok­handel på nätet. Vi säljer ett urval av de bästa svenska ekonomi­böckerna till riktigt bra priser.

Läs mer »

Thomas Fredholm förvärvar Edison Solutions AB

 2011-12-13

Pressmeddelande (pdf):
Thomas Fredholm har nyligen förvärvat ytterligare aktier i Edison Solutions AB. Den nya ägar­strukturen inne­bär att Thomas Fredholm nu har aktie­majoritet i företaget.

Läs mer »

Gratis nyheter om bokföring, skatter och företagande

 2011-12-13

Gratis nyheter om bokföring, skatter och företagande Du har väl inte missat Ekonomi­brevet – vårt kostnads­fria nyhets­brev för dig som är företagare eller arbetar med bokföring och ekonomi. Brevet skickas ut med e-post cirka varannan vecka och inne­håller aktuella nyheter om redovisning, be­skattning och före­tagande.

Starta din egen prenumeration direkt och tipsa även dina kollegor om edison.se/ekonomibrevet !

Läs mer »

Månadens tips

 2011-12-13

Månadens tips Här kommer ett litet tips till dig som använder Edison Bokföring eller Edison Ekonomi:

Visste du att det finns en inbyggd kalkylator i Edisons ekonomi­program? Hur man använder den kan du se på vår nya YouTube-kanal. Vi har även lagt upp några andra korta filmer och planerar att lägga ut fler filmer nästa år. Vad vill du veta mer om?

Läs mer »

Ny version av Edison Lön

 2011-10-25

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Lön (version 2011.b). Den bygger på en helt ny utvecklings­miljö och inne­håller en hel del förbättringar.

Du som har service­avtal kommer inom kort att få mer information om upp­dateringen med posten. Du kan också upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk program­uppdatering.

Läs mer »

Ny version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi

 2011-10-13

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi (version 4.9B). Bland nyheterna finns möjlig­heten att skicka PlusGiro-betalningar via Bankgirot, export av reskontra­information till Norstedts Bokslut och en bättre utrensning av gamla reskontra­uppgifter. Vi har som vanligt även gjort en del små­förbättringar och rättat några mindre programfel.

Du som har service­avtal kan upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk upp­datering. Vi kommer även att skicka ut ett brev med information om uppdateringen.

Läs mer »

Ny version av Edison Lön

 2011-10-13

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Lön (version 2011.a.110613). Bland nyheterna finns en upp­daterad bil­pris­lista, stöd för Byggnads statistik­insamling LÖSEN, anpassningar till ändrat format för Collectum och en för­bättrad koppling till Visma/XOR Compact. Vi har som vanligt också rättat en del mindre fel och gjort en del små­förbättringar i programmet.

Du som har service­avtal kommer inom kort att få mer information om upp­dateringen med posten. Du kan också upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk program­uppdatering.

Läs mer »

Bredda dina kunskaper med e-kurser i ekonomi

 2011-10-13

Bredda dina kunskaper med e-kurser i ekonomi

I samarbete med Right Education Sweden AB erbjuder vi nu även intressanta kurser i ekonomi via nätet. Det är enkelt och kostnads­effektivt att gå en e-kurs. Allt du behöver är tillgång till en dator med internet­uppkoppling. Du genom­för kursen helt i din egen takt och när det passar dig bäst.

Våra e-kurser är ett enkelt och effektivt sätt att bredda och för­djupa kunskaperna inom olika områden som berör bokföring och företagets ekonomi. Boka en kurs redan idag!

Läs mer »

Norstedts Skattedagar 2011/2012

 2011-10-13

Norstedts Skattedagar 2011/2012

Snart är det dags att fylla på förrådet med kunskaper som hjälper dig att göra rätt och att ge kloka och lön­samma skatteråd. På 22 orter runtom i landet erbjuder Norstedts Juridik hög­klassiga före­läsare, trevliga lokaler och god förtäring. En skattedag att minnas. Hela året.

Skattedagarna är perfekta för dig som på ett effektivt sätt vill lära dig allt det senaste inom skatteområdet.

Läs mer »

Tack för två intensiva dagar på Ekonomimässan

 2011-10-13

Tack för två intensiva dagar på Ekonomimässan

Vi vill tacka alla dem som besökte vår monter under mäss­dagarna, många som redan arbetar med våra program men också en del nya kontakter. Det är alltid lika intressant och givande. Vårt seminarium Edison löneprogram i verklig­heten – det är inte kört när det är kört! var väl­besökt och upp­skattat av många besökare. Det var samtidigt SRF:s 75-årskalas där vi fick ta del av lyckad mingel­kväll och bankett, god förtäring och under­hållande över­raskningar. Tack!

Månadens tips

 2011-10-13

Månadens tips Här kommer ett litet tips till dig som använder Edison Bokföring eller Edison Ekonomi:

När du registrerar ett nytt verifikat kan du kopiera olika typer av upp­gifter genom att bara fylla i ett komma eller en punkt i en ruta. I rutan Beskrivning kopieras beskrivningen från förra verifikatet, i rutan Konto kopieras det senast ifyllda kontonumret (exklusive eventuellt kostnads­ställe, projekt, faktura­nummer e d) och i rutan Radtext kopieras den senast ifyllda rad­texten. Använder du mini­reskontror eller förteckningar kan du också kopiera verifikatets beskrivning till rutorna Kund, Leverantör respektive Beteckning med hjälp av punkt/komma.

Fler tips hittar du i programmets hjälp­texter som du får fram genom att trycka på F1. Tipset ovan är hämtat från sidan Tips för att förenkla registreringen.

Nyhet! E-kurser via vår hemsida

 2011-09-16

Nyhet! E-kurser via vår hemsida

Edison har inlett ett sam­arbete med Right Education Sweden AB. I och med sam­arbetet kommer vi att under hösten kunna erbjuda e-kurser via vår hemsida. Håll utkik på vår hemsida och i kommande nyhets­brev för mer information.

VD har ordet – september

 2011-09-16

VD har ordet – september

Orkanen Katia har passerat med sina varma vindar och verkar i skrivande stund vara på väg att avta, solen skiner och det känns faktiskt rätt upp­friskande – så här lite efteråt. Vi har nu framför oss en intensiv och spännande höst full med utmaningar där jag lovar att vi fortsätter att ha vårt fokus på kund­nytta och att göra vårt yttersta för att...

Läs mer »

Dags för årets Ekonomimässa i Stockholm

 2011-09-16

Dags för årets Ekonomimässa i Stockholm Vi på Edison deltar precis som vanligt i årets Ekonomi­mässa i Stockholm den 22–23 september.

Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter B:23 och kan även rekommendera ett besök på vårt seminarium Edison löneprogram i verkligheten – det är inte kört när det är kört!. Seminariet varar i en halv­timme och startar klockan 10.15 på torsdagen den 22 september. Välkommen!

För kostnadsfri entré och seminarier kan du förhands­registrera dig här.

Läs mer »

Veckans klapp på axeln

 2011-09-16

Det kom ett mejl från en av våra många trogna kunder, Gerd Sebelius, som har använt vårt bokföringsprogram sedan 1991:

”TACK, TACK, TACK! För mig är det ställt utom allt rimligt tvivel att Edison som bokföringsprogram, tillsammans med en outstanding support, är det enda företag man kan känna sig totalt trygg med. Att inte fler har upptäckt det, ja det är för mig en gåta. Fantastisk support och jag är otroligt tacksam för all hjälp ni bistått med.”

Gerd Sebelius, Emmit Ekonomi AB

Edison förstärker kontoret i Lund med tre nya medarbetare

 2011-09-16

Edison förstärker kontoret i Lund med tre nya medarbetare

Annie Edvardsson har nyligen anställts som assistent med inriktning på att stärka vår information och kommunikation, internt som externt, i syfte att stärka vårt kund­fokus ytterligare. Annie har en kandidat­examen i system­vetenskap, har läst ekonomi och tidigare arbetat som teknik­konsult. Hon tycker nu att det skall bli spännande att få kombinera områdena ekonomi och IT.

Joachim Björk (till vänster på bilden) är anställd som nätverks­tekniker med ansvar för interna system. Han kommer även att stärka upp support­gruppen, främst inom teknik­relaterad program­support. Joachim har tidigare arbetat på Homeenter som nätverks­tekniker och telefoni­ansvarig. Han tycker att det ska bli en intressant utmaning att fortsätta virtualisering av server­driften och lära sig mer om teknik­relaterad program­support.

Martin Andersson (till höger på bilden) började som system­utvecklare i september och förstärker teamet i nya projekt. Han kommer senast från EDP Consult, där han arbetat som utvecklare. Martin tycker att det ska bli en intressant utmaning att arbeta med ny teknologi och webb­utveckling.

 
Edison Informerar

Prenumerera gratis på Edison Informerar

Du kan få nyheterna från Edison med e-post.

Läs mer

Din e-post­adress:

 


RSS Ekonomibrevet Senaste nytt från Edison som RSS-flöde
 

   
   
 

Edison Solutions AB – Bokföringsprogram, faktureringsprogram och löneprogram 
 Överst på sidan

Copyright © 2014 Edison Solutions AB  |  Webbansvarig  |  Cookies  |  Länkar