Bokföringsprogram och andra ekonomiprogram för småföretagare, revisorer och redovisningsbyråer Smarta bokföringsprogram och ekonomiprogram
   
 

Hem

Bokföringsprogram
Faktureringsprogram
Ekonomiprogram
Löneprogram
Fakturahantering
Webbrapporter
Böcker
Kurser

Boka gratis webbdemo
Prova gratis
Beställ info

Nyheter
Ekonominyheter
Användarsidor
Prislista

Kontakt
Support
Demofilmer

Företaget
Press
Länkar
Lediga tjänster

  

 

 
Ring vår kundtjänst

046-320 220

Support: 046-320 224
Lönesupport: 046-320 227

kundtjanst@edison.se
support@edison.se

Vår officiella sida på Facebook   Vår officiella sida på YouTube   Vår officiella sida på LinkedIn   Vår officiella sida på Google+   Vår officiella sida på Twitter

 


Edison Solutions AB – Bokföringsprogram, faktureringsprogram och löneprogram
Edison Solutions AB
Box 198
221 00 Lund

Åldermansgatan 10
227 64 Lund

Org.nr: 556334-3689

Fakturor till:
Edison Solutions AB
Kund-id: POL6010
FE 549
105 69 Stockholm

 

Kort om Edison

Vi utvecklar och säljer ekonomiprogram till kunder med högt ställda krav. Vi är kända för vårt kvalitetstänkande och för att ge våra kunder bra support efter köpet. Våra huvudprodukter är avancerade program för redovisningsbyråer, men vi säljer även enklare program till småföretagsmarknaden.

Edison Solutions AB grundades 1988 (då med namnet Programbyrån) med inriktningen att utveckla, marknadsföra och distribuera program inom segmentet ”ekonomisk administration”. En viktig del av affärsidén har hela tiden varit kvalitetstänkandet. Det genomsyrar hela verksamheten, från produktutveckling till support. Den konsekventa satsningen gör att vi idag är välkända i redovisnings­kretsar för vår höga kompetens.

Redan 1990 lanserades det första redovisningsprogrammet för redovisnings­byråer. Det blev snabbt en favorit bland redovisnings­proffs och utsågs samma år till ”Bästa administrativa program” av tidningen Mikrodatorn. Sedan dess har vi löpande utvecklat nya produkter och vårt sortiment riktar sig idag både till redovisningsbyråer och företag med mindre avancerade behov.

Vi arbetar aktivt med att påverka i frågor som rör t ex redovisning. Vi har regel­bundna kontakter med bl a Skatteverket, Bokföringsnämnden, BAS-gruppen, SIE-gruppen och Bank­giro­centralen och fungerar i många fall som bollplank och remissinstans åt dessa.

Edison är medlem i Svenska IT-företagens Organisation (IT-Företagen, www.itforetagen.se), Föreningen Svensk Program­varu­industri (SPI, www.swedishsoftware.org) och Företagarna (www.foretagarna.se).

Microsoft Partner

Edison är en Microsoft Partner, d v s en sam­arbets­partner till Microsoft med speciell kompetens på Microsofts produkter och strategier.

Partner till Bankgirot

Edison är en av några få strategiskt utvalda partners till Bankgirot och har ett nära samarbete i olika frågor som rör elektroniska betalningsflöden.

Hitta till oss

Vårt kontor ligger i centrala Lund.

Visa större karta
 
Thomas Fredholm, vd

Thomas Fredholm
vd

thomas.fredholm@
edison.se

   
   
 

Edison Solutions AB – Bokföringsprogram, faktureringsprogram och löneprogram 
 Överst på sidan

Copyright © 2015 Edison Solutions AB  |  Webbansvarig  |  Cookies  |  Länkar