Strax klar...
 
 

Integritets­policy för webb­platser

Här kan du läsa hur vi hanterar och skyddar dina person­uppgifter och din integritet när du använder våra webbplatser.

Vi på Edison Solutions sätter stor vikt vid din personliga integritet och har därför tagit fram en integritets­policy för att förklara vilken data vi samlar in, vad vi använder den till och hur du kan utöva dina rättigheter.

I korta drag

Enligt lag får vi samla in begränsad information om dig i syfte att förbättra våra tjänster. Edison följer nedan­stående rikt­linjer för att skydda din integritet i samband med detta:

  • Vi ser till att all information lagras säkert.
  • Vi raderar all information som vi inte längre har användning för.
  • Vi använder inte informationen till något annat än vad vi anger.
  • Vi säljer ingen information till tredje part.
  • Vi ser löpande över vår integritets­policy för att förbättra den och öka din säkerhet.

Nedan kan du läsa mer i detalj hur vi hanterar den data vi samlar in.

1. Insamling av information och spårning när du besöker vår webbplats

När du besöker vår webbplats skickar vi så kallade kakor (cookies) som sparas i din webbläsare. De används för att förbättra din upp­levelse, skydda mot hot och bedrägerier och för att ge oss en överblick hur webb­platsen används.

Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer (d.v.s. vi delar inte med oss av informationen om dina besök till någon annan).

Kakorna ger oss inte tillgång till dina person­uppgifter, som namn, e-postadress eller liknande men kan användas för att identifiera dig (din webbläsare) som en unik besökare.

Vad är kakor?

Bortsett från den ungefärliga platsen (IP-adressen) är informationen som vi samlar in om dina besök mestadels anonym trafik­data.

I vissa fall kan den innehålla uppgifter som skulle kunna användas för att identifiera dig ”som person”. Det kan t.ex. vara en unik kod om du följer en länk i något av våra mejl eller ditt licensnr om du är kund hos oss och antingen följer en länk i något av våra program eller i ett mejl som vi skickat till dig i egenskap av registrerad licens­innehavare. Uppgifterna används i dessa fall för att analysera hur webb­platsen används, förbättra din upplevelse och/eller säkerställa att du har behörighet att se vissa skyddade delar av vår webbplats.

2. När du fyller i formulär på vår webbplats

2.1. Ansökan till ledig tjänst eller spontan­ansökan

Om du söker en ledig tjänst hos Edison lagrar och hanterar vi informationen för att kunna kontakta dig i rekryterings­syfte. Vi lagrar informationen under 24 månader. Om du skickar in en spontan ansökan lagrar vi informationen under 6 månader i syfte att eventuellt kontakta dig gällande den typ av tjänst du visat intresse för.

2.2 Anmälan till nyhetsbrev

Anmälan till våra nyhets­brev sker via formulär som är kopplade till vårt system för utskick av e-post. Hantering av dina uppgifter sker i detta system och det är vi på Edison som ansvarar för dina person­uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera på utskick från oss.

2.3 Användning av digitala tjänster

När du registrerar dig i samband med offert­förfrågan, event, som kund för e-handels­köp eller som användare av någon av våra andra digitala tjänster lagrar och hanterar vi information om dig för att kunna tillhanda­hålla efter­frågade tjänster och produkter, uppfylla våra åtaganden gentemot dig som kund och ge dig en personlig service. Vi kan i support­syfte och endast efter överens­kommelse, och i varje enskilt fall endast under den begränsade tid då du aktivt öppnat åtkomsten, fjärr­styra din dator för att hjälpa dig som användare av våra program­varor. Vidare kan överföring av filer förekomma för att fullfölja en köpt tjänst eller i support­syfte.

Vi kan även komma att använda dina personuppgifter för att bjuda in dig till kommande event eller marknadsföra produkter eller tjänster.

3. Informationssäkerhet

Edison är noga med säkerheten runt personlig information. Samtliga person­uppgifter behandlas på ett sätt som uppfyller de krav som enligt lag ställs på säker behandling av person­uppgifter.

4. Tillgång till information

Du har alltid rätt att begära ut informationen vi har lagrad om dig. Du kan göra detta genom att kontakta oss på kundtjanst@edison.se. Vi ser till att du får en kopia på informationen vi har om dig. För att kunna göra detta på ett säkert sätt kan vi komma att be dig att verifiera din identitet. Vi skickar informationen digitalt till dig, såvida du inte begär något annat.

5. Korrigering och borttagning av information

Om du anser att informationen vi har lagrat om dig är felaktig får du gärna kontakta oss så att vi kan uppdatera den. Information som vi inte längre har användning för raderas löpande. Om du vid något tillfälle inte vill att Edison längre lagrar din information, vänligen kontakta oss.

6. När gäller denna integritets­policy?

Vår integritets­policy gäller för tjänster kopplade till våra webb­platser. Våra webb­platser kan innehålla länkar till andra webb­platser. När du väljer att besöka dessa gäller inte längre vår integritets­policy. Den här versionen av vår integritets­policy gäller från och med maj 2018.

7. Ändringar

Vi har rätt att ändra i vår integritets­policy och ser löpande över inne­hållet för att förbättra den. Vi kommer inte att minska de rättig­heter som anges här, men vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna policy utan att aktivt kontakta dig. Besök gärna denna sida regel­bundet för att hålla dig uppdaterad.

Om du har ytterligare frågor om Edison Solutions lagring och hantering av information, vänligen kontakta oss:

Edison Solutions AB (org.nr: 556334-3689)
Hedvig Möllers gata 12, 223 55 Lund
046320 220
kundtjanst@edison.se

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Företaget Integritetspolicy

© 2024 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.