Strax klar...
 
 

Vi hjälper dig!

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp. Vi finns här för att hjälpa dig, med såväl enkla frågor som mer kompli­cerade problem.

Supporten är helt kostnads­fri om du har ett service­avtal, abonnerar på programmet eller håller på att testa programmet före köp. Läs mer om detta nedan.

Så här kan du få personlig hjälp:

Så här kan du hitta svar på egen hand:

Bra support till bra pris

En av hörnstenarna i vår affärs­idé är att ge våra kunder verkligt bra support efter köpet. Vi hjälper dig snabbt och professio­nellt om du stöter på något problem eller har en fråga. Du får ett trevligt bemötande och vi ger dig den tid som behövs för att hjälpa dig igenom problemen!

Vad kostar det?

När du köper ett program från oss så ingår det alltid ett 6 månaders service­avtal. För program som säljs som abonnemang ingår service­avtalet istället i själva abonne­manget. En av förmånerna i service­avtalet är fri support, så att du kan ringa oss så fort du behöver hjälp, så ofta du vill! Andra förmåner är gratis upp­dateringar och förtur i support­kön. När avtalet löper ut kan du förnya det års­vis till en rimlig kostnad (valfritt).

Om du saknar service­avtal så hjälper vi dig naturligt­vis ändå, men då debiterar vi tids­åtgången för varje enskilt support­ärende (med en minimi­avgift per ärende).

Notera att det i många fall blir billigare att teckna ett service­avtal än att köpa support­tid efter hand. Och då får du dess­utom gratis upp­dateringar och förtur i support­kön på köpet, under ett helt år.

Om du väljer att prova våra program innan du bestämmer dig så ger vi dig gratis hjälp under ditt test. Ring vår support så ofta du vill och ställ de frågor du behöver!

Läs mer om att prova våra program

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12, 223 55 Lund

Faktureringsadress: Edison Solutions AB, FE-5617-001 Scancloud, 831 90 Östersund
Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Support

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.