Hämta program

Här kan du ladda ned de senaste versionerna av våra program.

Obs! För att kunna använda dessa program efter att du laddat ned dem krävs det att du har köpt en program­licens som du anger vid installa­tionen. Om du vill testa ett program före köp så kan du istället ladda ned en gratis demo­version.

Klicka på en länk så startar ned­laddningen. När den är klar startar du installa­tionen genom att öppna den ned­laddade filen. Följ därefter instruktionerna på skärmen.

Bokföring

Version 6.5 (6.5.0.14568). Vad är nytt?

Ekonomi Start

Version 6.5 (6.5.0.14568). Vad är nytt?

Ekonomi Proffs

Version 6.5 (6.5.0.14568). Vad är nytt?

Ekonomi Liten Byrå

Version 6.5 (6.5.0.14568). Vad är nytt?

Ekonomi Byrå

Version 6.5 (6.5.0.14568). Vad är nytt?

Lön Start

Version 2019.a (2019.a.190102). Vad är nytt?

Lön Start+

Version 2019.a (2019.a.190102). Vad är nytt?

Lön Proffs

Version 2019.a (2019.a.190102). Vad är nytt?

Lön Byrå

Version 2019.a (2019.a.190102). Vad är nytt?

Våra appar för mobiler och plattor laddar du ned på externa sidor. Följ dessa länkar:

Lön Entré

Behöver du hjälp med ned­laddningen?

Om du har problem med ned­laddningen så kontakta oss så hjälper vi dig. Ring 046320 224 eller skicka ett mejl till support@edison.se.

Hjälp att komma igång

Alla våra program har bra hjälp­texter som beskriver hur programmen fungerar. Tryck bara på tangenten F1 när du behöver hjälp så visas den på skärmen.

Behöver du personlig hjälp är du alltid välkommen att kontakta vår support på 046320 224 eller support@edison.se.

Edison Solutions AB

Box 198, 221 00 Lund
Besök: Åldermansgatan 10, 227 64 Lund

Faktureringsadress: Edison Solutions AB, FE-5617-001 Scancloud, 831 90 Östersund
Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

Startsidan Support Hämta program

© 2019 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla