Strax klar...
 
 

Kommissionen tar ambitiösa steg för att förenkla för företagen

 2013-10-17

Kommissionen tar ambitiösa steg för att förenkla för företagen

Den 2 oktober fattade EU-kommissionen beslut om ytterligare ett viktigt steg för att göra EU:s lag­stiftning enklare och mer “ända­måls­enlig”. I en kommuniké fast­ställer kommissionen, per politik­område, ytter­ligare åtgärder för att för­enkla eller upp­häva EU:s lagar, minska den administra­tiva bördan för företag och se till att genom­förandet av EU:s lag­stiftning blir enklare.

Kommunikén inne­håller också resultaten av en genom­gång av all EU-lag­stiftning och definierar ett brett spektrum av åtgärder som antingen redan genom­förts, eller som är före­slagna till rådet och Europa­parlamentet. Dess­utom meddelade EU-kommissionen att den kommer att offentlig­göra en resultat­tavla för att följa fram­stegen på europeisk och nationell nivå.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Kommissionen tar ambitiösa steg för att förenkla för företagen

© 2021 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.