Strax klar...
 
 

Säkerhetstest för företagare

 2018-10-05

Säkerhetstest för företagare

I oktober pågår Informations­säkerhets­månaden, ett EU-initiativ om informations­säkerhet som syftar till att öka med­veten­heten om vikten av informations­säkerhet i hela Europa. Myndigheten för samhälls­skydd och beredskap (MSB), polisens nationella bedrägeri­center (NBC) och verksamt.se sam­arbetar för att öka med­veten­heten om varför det är viktigt att skydda sin informa­tion. Årets kampanj heter ”Tänk Säkert – skydda din viktigaste information!”. Fokus i kampanjen ligger på att säkra dina lösenord, kort­uppgifter och företags­information. Gör säkerhets­testet och se vad du som före­tagare behöver tänka på för att skydda din viktigaste informa­tion.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Säkerhetstest för företagare

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.