Strax klar...
 
 

Hur har det gått för dem som har börjat redovisa på individnivå?

 2018-09-21

Hur har det gått för dem som har börjat redovisa på individ­nivå?

De nya reglerna om arbets­givar­deklara­tion på individ­nivå gäller sedan halvårs­skiftet för arbets­givare inom vissa branscher. Företag inom restaurang, bygg, tvätteri och frisör som ska föra personal­liggare och har 16 anställda eller fler har redan börjat redo­visa på individ­nivå. Enligt Pia Blank Thörnroos, rättslig expert på Skatte­verket, hade drygt 5 600 arbets­givar­deklara­tioner på individ­nivå lämnats in i den nya tjänsten i mitten av september med till­hörande runt 269 000 individ­uppgifter.

– Premiären gick bra, det rapporterades inte om några större svårigheter vid inlämning av uppgifter och vi har heller inte haft några problem med själva tjänsten, uppger Pia Blank Thörnroos.

På Skatte­verkets hem­sida kan du gå in och läsa hela intervjun med Pia Blank Thörnroos och få mer information om arbets­givar­deklaration på individ­nivå.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Hur har det gått för dem som har börjat redovisa på individnivå?

© 2021 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.