Strax klar...
 
 

Starta företag-dagen

 2018-09-07

Starta företag-dagen

Har du precis startat eget? Edison Bokföring – vårt enklaste bokföringsprogram – är ett bra val för dig som tagit steget till att starta eget. När verk­samheten växer kan du sedan enkelt byta upp dig till någon av våra större program­varianter. När valet av bokförings­program är klart vill vi tipsa dig om den hjälp som finns att få. Starta företag-dagen anordnas på flera orter i Sverige med syfte att in­formera och hjälpa dig som startat eget. Dagen arrangeras av Arbets­för­medlingen, Bolags­verket, Försäkrings­kassan, Patent- och registreringsverket, Tillväxt­verket, Skatte­verket och Tull­verket. Del­tagandet är kostnads­fritt och du får ta del av före­läsningar samt får chans att ställa frågor.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Starta företag-dagen

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.