Strax klar...
 
 

Lämna in årsredovisningen digitalt

 2019-03-28

Lämna in årsredovisningen digitalt

Nu har Bolagsverket öppnat upp möjligheten för de flesta av Sveriges aktie­bolag att lämna in årsredo­visning digitalt. För att du ska kunna lämna in års­redo­visningen digitalt måste vissa förut­sättningar vara uppfyllda. Du behöver en program­vara som stödjer digital inlämning, person­nummer och e-postadress till den styrelse­ledamot eller verk­ställande direktör som ska skriva under fastställelse­intyget. Den som skriver under fastställelse­intyget och skickar in årsredovisningen behöver e-legitimation. När års­stämman har fastställt resultat- och balansräkningen kan du, som har ett mindre aktiebolag som följer regelverket K2, skicka in årsredo­visningen digitalt. Utvecklingen av programvara som stödjer digital inlämning för aktiebolag som följer K3 är under utveckling.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Lämna in årsredovisningen digitalt

© 2021 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.