Strax klar...
 
 

Svårare att använda Bolagsverkets e-tjänst som brottsverktyg

 2019-06-05

Svårare att använda Bolagsverkets e-tjänst som brottsverktyg

Bolagsverket har i sitt arbete mot ekonomisk brottslighet och företags­kapning höjt säkerhets­kraven i sin e-tjänst hos verksamt.se. Det har blivit svårare för obehöriga att registrera en företrädar­ändring i aktie­bolag, ekonomiska föreningar, bostads­rätts­föreningar, handels­bolag och kommandit­bolag.

– Företrädarändringar måste exempelvis skickas för digital underskrift till någon i den sittande styrelsen som har rätt att företräda företaget. När anmälan skrivits under kan ändringen gå igenom inom en timme, berättar Emma Larsson, kompetens­specialist inom området företrädare på Bolags­verket.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Svårare att använda Bolagsverkets e-tjänst som brottsverktyg

© 2021 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.