Strax klar...
 
 

Nu öppnas dörren till det digitala Europa

 2021-01-14

Nu öppnas dörren till det digitala Europa

Den nya EU-portalen Your Europe ska underlätta för dig som företagare att hitta information och utföra ärenden digitalt inom hela EU. Ett viktigt första steg mot ett ännu öppnare Europa. Ett 60-tal svenska myndigheters webb­platser är nu anslutna till portalen och har nationell information på engelska om vad som gäller i Sverige. Tanken med Single Digital Gateway, SDG, är att du som privat­person eller företag enbart ska behöva lämna dina uppgifter till det offentliga en gång, på ett ställe och att detta ska göras digitalt. Syftet är att under­lätta för företagare att hitta information och uträtta ärenden över gränserna inom EU. På verksamt.se:s engelska sidor finns samlad information om nationella lagar och regler som du behöver ta hänsyn till för att starta och driva företag över hela Europa. Du hittar även kontakt­vägar för hjälp och support, säger Lotta Ruokonen, projekt­ledare på Tillväxtverket.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Nu öppnas dörren till det digitala Europa

© 2023 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.