Strax klar...
 
 

Ny version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi

 2008-05-09

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison. En av nyheterna är att du kan ändra kundfakturor helt fritt, även sedan du förhands­granskat dem på skärmen, sparat dem eller skrivit ut dem. En mycket efterlängtad nyhet för många! Andra viktiga nyheter är de helt nya hjälptexterna, arkivering av filer i verifikat och att du kan läsa in inbetalningar från dina kunder och få dem bokförda och avprickade i reskontran helt automatiskt. Det kan du spara massor av arbete på! Som vanligt har vi också gjort en hel del småförbättringar och rättat några mindre fel i programmet.

Du som har service­avtal kommer att få upp­dateringen med posten inom några veckor och även erbjudas att ladda ner den själv tidigare än så.

Läs mer

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nyheter Nytt från Edison Ny version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi

© 2024 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.