Strax klar...
 
 

Ny version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi

 2010-10-04

Nu finns det en ny förbättrad version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi (version 4.8). Bland nyheterna finns två helt nya guider för skatte­deklaration; en som gör det enklare och säkrare att redovisa moms och en som under­lättar redovisningen av arbets­givar­avgifter och avdragen skatt. Nu kan du också lämna in skatte­deklarationerna direkt till Skatte­verket via deras e-tjänst på nätet samt få den redo­visade momsen bok­förd helt auto­matiskt. Andra nyheter är engelska kund­fakturor och att programmet gjorts mycket stabilare.

Du som har service­avtal kan upp­datera programmet direkt via Internet med funktionen Automatisk upp­datering. Vi kommer även att skicka ut ett brev med information om uppdateringen.

Läs mer

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nyheter Nytt från Edison Ny version av Edison Bokföring och Edison Ekonomi

© 2024 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.