Strax klar...
 
 

Edison förstärker kontoret i Lund med tre nya medarbetare

 2011-09-16

Edison förstärker kontoret i Lund med tre nya medarbetare

Annie Edvardsson har nyligen anställts som assistent med inriktning på att stärka vår information och kommunikation, internt som externt, i syfte att stärka vårt kund­fokus ytterligare. Annie har en kandidat­examen i system­vetenskap, har läst ekonomi och tidigare arbetat som teknik­konsult. Hon tycker nu att det skall bli spännande att få kombinera områdena ekonomi och IT.

Joachim Björk (till vänster på bilden) är anställd som nätverks­tekniker med ansvar för interna system. Han kommer även att stärka upp support­gruppen, främst inom teknik­relaterad program­support. Joachim har tidigare arbetat på Homeenter som nätverks­tekniker och telefoni­ansvarig. Han tycker att det ska bli en intressant utmaning att fortsätta virtualisering av server­driften och lära sig mer om teknik­relaterad program­support.

Martin Andersson (till höger på bilden) började som system­utvecklare i september och förstärker teamet i nya projekt. Han kommer senast från EDP Consult, där han arbetat som utvecklare. Martin tycker att det ska bli en intressant utmaning att arbeta med ny teknologi och webb­utveckling.

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nyheter Nytt från Edison Edison förstärker kontoret i Lund med tre nya medarbetare

© 2024 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.