Strax klar...
 
 

Filmer för nyföretagare

 2012-08-14

Filmer för nyföretagare

Funderar du på att starta eller har du just startat ett företag? Då ska du titta på filmerna där företagare får svar på vanliga frågor om moms, bokföring, skatter och annat de undrar över.

Skatteverket har tagit fram sex informations­filmer som handlar om bokföring, kostnader, moms, preliminär­skatt, skatte­konto och att vara arbets­givare. Filmerna är ett sätt att låta dig ta del av inne­hållet i våra väl­besökta informations­träffar för företagare.

Är det en bra idé att sköta bokföringen själv? Vilka kostnader kan jag dra av på mitt företag? Vad är det för skillnad mellan ingående och utgående moms? Det är exempel på frågor som sex företagare ställer till skatte­informatörerna Martin Pernheim och Elisabeth Fredholm. I filmerna får företagarna svar på sina frågor med hjälp av illustrerande exempel och guidning i hur vissa av våra e-tjänster för företagare fungerar. Filmerna finns i både otextad och textad version och är ungefär fem minuter långa.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Filmer för nyföretagare

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.