Strax klar...
 
 

Förbättringar för dig som är ombud hos Skatteverket

 2015-11-18

Förbättringar för dig som är ombud hos Skatteverket

Ett ombud kan utföra ärenden eller ta del av informa­tion för en privat­persons eller ett företags räkning via Skatte­verkets e-tjänster.

Nu kan du som är ombud se vilka företag eller personer du är ombud för. Du kan även själv av­registrera dig som ombud. Denna möjlig­het är efter­frågad av redovisnings­konsulter och revisorer vars kunder ibland glömmer att av­registrera sitt gamla ombud när de byter till ett nytt.

En annan förändring är att webb­sidorna om ombud har gjorts tydligare och att de är anpassade till vilken roll du har. Sidorna skiljer sig åt beroende på om du är den som ska bli eller den som vill ha ett ombud, och om du som vill ha ett ombud är privat­person eller represen­terar ett företag.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Förbättringar för dig som är ombud hos Skatteverket

© 2021 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.