Strax klar...
 
 

Ny e-tjänst för att lämna kontrolluppgifter

 2015-08-19

Nu öppnar Skatte­verket en ny e-tjänst för att lämna kontroll­uppgifter. Den nya e-tjänsten ska användas för att rapportera alla kontroll­uppgifter för inkomst­året 2015.

I den nya e-tjänsten finns två möjlig­heter att registrera upp­gifter. Antingen rappor­teras de direkt in i tjänsten eller så förs de över på fil från till exempel ett bokförings­program.

– Med den nya tjänsten blir det både enklare och säkrare att lämna kontroll­uppgifterna, säger Daniel Hedin Edlund, verksam­hets­utvecklare på Skatte­verket.

Några exempel på för­bättringar är att den som rapporterar in uppgifterna direkt blir upp­märk­sammad på inmatnings­fel, vilket gör det lättare att göra rätt från början.

– Det går också att lämna kontroll­uppgifterna löpande under året, praktiskt för arbets­givare som har säsongs­anställda eller avslutar sin verksam­het, säger Daniel Hedin Edlund.

För att kunna använda tjänsten måste den som rapporterar in upp­gifterna ha svensk e-legitimation.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12, 223 55 Lund

Faktureringsadress: Edison Solutions AB, FE-5617-001 Scancloud, 831 90 Östersund
Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Ny e-tjänst för att lämna kontrolluppgifter

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.