Strax klar...
 
 

10 aktörer som hjälper dig satsa på export

 2015-09-30

10 aktörer som hjälper dig satsa på export

En femte­del av Sveriges små­företag har redan siktet inställt på en marknad utanför Sveriges gränser. För den som vill ta steget finns hjälp att få – både med för­beredelserna och att hitta den rätta vägen.

Många företag med bra produkter och tjänster har inte insett vilken potential de har utom­lands. Kanske har de redan fullt upp på hemma­plan och anser sig varken ha tid eller ekonomiska möjlig­heter att söka nya marknader. Hur kan fler svenska före­tagare rikta blicken inter­natio­nellt?

För många små­företag med inter­natio­nella ambi­tioner kan resan börja på Business Sweden, vars upp­drag är att stödja små- och medel­stora (upp till 250 anställda) företag som har potential att växa sig starka på utländska markna­der. Här kan även etablerade företag få hjälp med coach­ning och att ta fram en export­plan, både till nya och befintliga marknader.

– Vi hjälper företagen att besvara alla de jobbiga frågorna: Vilka är ditt företags starka och svaga sidor? Varför ska du exportera? Vem är din kund? Till vilken marknad ska du exportera? Hur bör du etablera dig på den marknaden? När ska du starta export­satsningen? säger Helen Rönnholm, chef för Business Swedens export­rådgivning.

På affärs­magasinets Företagaren webb­plats kan du läsa mer om hur du kan satsa på export. Där hittar du också en lista på 10 av de största aktörerna som kan hjälpa dig.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12, 223 55 Lund

Faktureringsadress: Edison Solutions AB, FE-5617-001 Scancloud, 831 90 Östersund
Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet 10 aktörer som hjälper dig satsa på export

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.