Strax klar...
 
 

Gör extra inbetalning för att slippa ränta på kvarskatt

 2020-02-07

Gör extra inbetalning för att slippa ränta på kvarskatt

Den som har sålt bostad, aktier eller krypto­valutor med vinst och räknar med stor kvar­skatt i år kan göra en extra inbetalning till Skatte­verket för att slippa ränta. Senast den 12 februari ska inbetalningen vara inne. För att räkna ut hur mycket kvar­skatten blir har Skatte­verket två tjänster som kan vara till hjälp. Tjänsten ”Beräkningshjälp vid bostads­försäljning” hjälper till att räkna ut hur mycket skatt som ska betalas vid en eventuell vinst för den som sålt sin bostad. Här finns också hjälp att få för den som vill veta om det går att skjuta upp beskattningen genom att begära uppskov.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Gör extra inbetalning för att slippa ränta på kvarskatt

© 2022 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.