Strax klar...
 
 

Grundläggande information du behöver veta för att ta steget att starta eget

 2022-04-08

Grundläggande information du behöver veta för att ta steget att starta eget

Verksamt.se LIVE: Starta eget är ett webbinarium som är skräddarsytt för dig som går i starta eget-tankar. Här får du den grundläggande information du behöver veta för att ta steget att starta eget. Du får möta myndighetsexperter från Bolags­verket, Skatte­verket, Försäkrings­kassan och verksamt.se som ger dig de verktyg du behöver för att komma igång med ditt företag. Oavsett företag eller bransch, finns det en del att ha koll på innan du tar steget och startar eget. Under vårens webbinarium möter du myndighets­experter som under cirka 90 minuter sammanfattar den allra viktigaste informationen för dig som går i starta eget-tankar. Alla våra webbinarier är helt kostnadsfria.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Grundläggande information du behöver veta för att ta steget att starta eget

© 2024 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.