Strax klar...
 
 

Ny fråga och svar med anledning av kriget i Ukraina på BFN

 2022-04-08

Ny fråga och svar med anledning av kriget i Ukraina på BFN

Under Frågor och svar på Bokföringsnämndens hemsida finns nu en fråga om vad du behöver tänka på när du upprättar förvaltningsberättelse och noter när det rör väsentliga händelser med anledning av kriget i Ukraina. I årsredovisnings­lagen finns det bestämmelser om att ett företag ska lämna upplysning om händelser av väsentlig betydelse för företaget. Företaget behöver inte lämna information om att företaget inte påverkas eller inte kan bedöma om företaget påverkas av en väsentlig händelse i sin omvärld. Det finns dock inget som hindrar att sådan information ändå lämnas.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Ny fråga och svar med anledning av kriget i Ukraina på BFN

© 2024 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.