Strax klar...
 
 

Edison Webbrapporter – omvandla bokföringen till lättläst grafik

 2013-12-17

Edison Webbrapporter Alla företag vinner på att ha en klar bild av det ekonomiska läget. Och man ska inte behöva vara ekonom för att förstå siffrorna. Därför erbjuder vi nu en tjänst som omvandlar siffrorna till lätt­läst grafik, till­gänglig när som helst från vilken dator som helt.

För redovisningskonsulten och revisorn:

Som konsult eller revisor kan du med Webb­rapporter erbjuda alla dina klienter ett nytt och lättillgängligt sätt att få siffrorna presenterade i grafik som alla förstår. Du får en ny tjänst att erbjuda dina klienter och därmed nya affärs­möjligheter.

För företaget:

Med Edison Webb­rapporter behöver man inte vara ekonom för att förstå hur verk­sam­hetens resultat genereras och hur företaget växer och utvecklas. Vi åskådlig­gör detta i bilder som du och dina med­arbetare, du och din revisor eller du och din styrelse kan titta på och diskutera kring.

Läs mer

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

Startsidan Nyheter Nytt från Edison Edison Webbrapporter – omvandla bokföringen till lättläst grafik

© 2023 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.