Strax klar...
 
 

Nya sidor för rådgivare på verksamt.se

 2015-11-18

Nya sidor för rådgivare på verksamt.se

Nu får du som arbetar med att stötta, väg­leda och för­medla kunskap till före­tagare en egen ingång på verksamt.se. På verksamt.se/radgivare hittar du samlat utbildnings- och informations­material som kan vara till hjälp för dig i din kontakt med företagare.

Kanske vill du veta den senaste statistiken inom en bransch eller för­djupa dig inom ett specifikt område inför en råd­givnings­situation. Genom att samla material som kan vara relevant för dig i ditt arbete som råd­givare vill vi göra det enklare att hitta det du söker.

Verksamt.se väljer kontinuer­ligt ut det material som är relevant och publi­cerar det på deras sidor för råd­givare så att du alltid kan hitta nytt innehåll. Materialet på sidorna kommer i nu­läget från Tillväxt­verket, Bolags­verket och andra offentliga organisa­tioner.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Nya sidor för rådgivare på verksamt.se

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.