Hämta Edison Skolversion 7.2

Här kan du ladda ned den senaste versionen av Edison Skolversion.

Klicka på länken så startar ned­laddningen. När den är klar startar du installa­tionen genom att öppna den ned­laddade filen. Följ därefter instruktionerna på skärmen.

Ladda ned Edison Skolversion, version 7.2

I samarbete med Sanoma Utbildning.

Sanoma Utbildning

Hjälp att komma igång

Alla våra program har bra hjälp­texter som beskriver hur programmen fungerar. Tryck bara på tangenten F1 när du behöver hjälp så visas den på skärmen.

Behöver du personlig hjälp så kontakta din lärare.