Strax klar...
 
 

Nyheterna i version 6.6B av Bokföring/Ekonomi

Den här informationen gäller inte den senaste versionen av Bokföring/Ekonomi.
Läs istället om den senaste versionen, 7.1, som släpptes 2023-01-20.

Här presenteras de viktigaste nyheterna i version 6.6B av Bokföring/Ekonomi. Du hittar mer detaljerad information om nyheterna i programmets hjälp­texter.

Här visas nyheterna i hela programserien Bokföring/Ekonomi. Det är inte säkert att alla nyheterna är relevanta för alla program­varianterna i serien.

Nu finns Siffersurfaren äntligen online

Siffer­surfaren är ett verktyg som är helt unikt för Edison och ett enkelt sätt att snabbt leta upp den information du behöver i bokföringen. Nu kan du komma åt Siffer­surfaren oavsett var du befinner dig genom att ladda upp bokföringen online direkt inifrån Edison Bokföring/Ekonomi via funktionen Ladda upp.

Siffersurfaren Online (ss.edison.se) är Edisons nya webb­tjänst och den inne­håller även diagram och resultat- och balans­rapport för presentation av företagets ekonomi.

Börja använda tjänsten genom att trycka på knappen Ladda upp i huvud­menyn i Edison Bokföring/Ekonomi och följa instruktionerna. Läs även våra hjälp­sidor för Siffersurfaren Online och kom igång direkt!

Följ din ekonomi online

Låt dina kunder, med­arbetare och andra intressenter ta del av företagets ekonomi på ett tydligt och över­skådligt sätt genom att bjuda in dem som användare till Siffers­urfaren Online. Du har alltid en aktuell bild över företagets ekonomi och ställning tillgänglig för dig och dina inbjudna användare.

Bokföringen laddar du upp med ett enkelt knapptryck på Ladda upp så fort du bokfört klart i Edison.

Omvandla siffror till enkla och tydliga diagram

Presentera företagets bokföring i enkla och tydliga diagram som visar utfall, föregående år och budget. Välj att presentera de viktigaste diagrammen direkt på översikts­sidan i Siffersurfaren Online och få en klar bild över företagets ekonomi direkt när du loggar in.

Resultat- och balans­rapport alltid tillgänglig och uppdaterad

I Siffersurfaren Online har du själv­klart också tillgång till en vanlig resultat- och balans­rapport med aktuella siffror. Presentera resultat och ställning månads­vis så fort perioden är bokförd och avstämd.

Verktyg för redovisnings­byrån

Siffer­surfaren Online fungerar som ett verktyg för redovisnings­byrån att kommuni­cera med sina kunder. Bjud in dina klienter till Siffer­surfaren Online och anpassa översikts­sidan till kundens verksam­het och visualisera intäkter och kostnader i diagram som alla förstår.

Hitta all information om ditt service­avtal på Mina sidor

Mina sidor är personlig information för dig om din licens för din program­vara från Edison. Du når Mina sidor inifrån programmet via Hjälp-menyn och Edison på nätet, Användar­sidan.

Här ser du bland annat information om när ditt service­avtal löper ut och att din in­betalning av ny period blivit registrerad.

Nyheter i tidigare versioner

Den här versionen inne­håller även alla nyheter från tidigare upp­dateringar, bland annat dessa:

Version 6.6 som släpptes 2020-01-22

Version 6.5 som släpptes 2019-01-21

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

© 2023 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.