Nyheterna i version 6.1 av Bokföring/Ekonomi

Den här informationen gäller inte den senaste versionen av Bokföring/Ekonomi. Läs istället om den senaste versionen, 6.6B som släpptes 2020-04-15.

Här presenteras de viktigaste nyheterna i version 6.1 av Bokföring/Ekonomi. Du hittar mer detaljerad information om nyheterna i programmets hjälp­texter.

Här visas nyheterna i hela programserien Bokföring/Ekonomi. Det är inte säkert att alla nyheterna är relevanta för alla program­varianterna i serien.

Ny arbetsgivar­deklaration från 1 juni 2016

Från och med den 1 juni 2016 före­kommer inte längre några sänkta arbets­givar­avgifter för personer födda 1991 eller senare. I arbets­givar­deklarationen har därför rutorna 57 och 58 tagits bort.

Råbalans – en ny rapport i Utskrifts­centralen

Programmet har fått en ny rapport som vi kallar för Råbalans. I den listas konto­nummer, ingående och utgående saldo för varje konto.

Småförbättringar och rättade fel (rättade i version 6.1)

I den här uppdateringen har vi gjort en del små­förbättringar och även rättat några fel i program­met. Exempel:

• Rättat öres­avrundnings­fel i rapporter.
  • Förbättrad hantering av låsningar av grund­böcker när man arbetar i en fler­användar­miljö.
  • Förbättrad inläsning av XML-filer för uppläggning av kunder i kund­registret.
  • Rättat fel i rapporten Förfallo­analys som gjorde att fel uppgifter kunde visas då man använt periodi­seringar.
  • Rättat fel vid registrering av en leverantörs­faktura (kredit­faktura) i annan valuta.
  • Förbättrade kopplingar till hjälp­texterna från tangenten F1.

Nyheter i tidigare versioner

Den här versionen inne­håller även alla nyheter från tidigare upp­dateringar, bland annat dessa:

Version 6.0C som släpptes 2016-02-12

Version 6.0B som släpptes 2016-02-04

Version 6.0 som släpptes 2016-01-28

Version 5.4D som släpptes 2015-05-07

Version 5.4B som släpptes 2015-01-29

Version 5.4 som släpptes 2015-01-22

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12, 223 55 Lund

Faktureringsadress: Edison Solutions AB, FE-5617-001 Scancloud, 831 90 Östersund
Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla