Strax klar...
 
 

Nyheterna i version 6.8B av Bokföring/Ekonomi

Den här informationen gäller inte den senaste versionen av Bokföring/Ekonomi.
Läs istället om den senaste versionen, 7.2, som släpptes 2024-01-12.

Här presenteras de viktigaste nyheterna i version 6.8B av Bokföring/Ekonomi. Du hittar mer detaljerad information om nyheterna i programmets hjälp­texter.

Här visas nyheterna i hela programserien Bokföring/Ekonomi. Det är inte säkert att alla nyheterna är relevanta för alla program­varianterna i serien.

Förbättrat stöd för elektronisk faktura­hantering

I denna version förbättrar vi vårt samarbete med OptoSweden AB och inför bättre stöd för tolkning av leverantörs­fakturor i systemet DocUp som hanterar leverantörs­fakturor i ett elektroniskt flöde med automatisk import till ekonomi­programmet via vårt Edison REST API.

Vi inför stöd för hantering av VAT-nummer i programmets leverantörs­register samt förbättrar vårt sam­arbete med fler funktioner och bättre information i DocUp.

Läs mer om vår lösning för elektronisk faktura­hantering där du även kan boka en webb­demo där vi visar dig alla fördelar med att hantera dina leverantörs­fakturor elektroniskt.

Uppdaterad databas

Vi har gjort stora tekniska förändringar i denna version med förhoppning om att säkra framtida utveckling av program­funktioner. Nyheterna i den här versionen har gjort att data­basen måste uppdateras. Det sker automatiskt när du öppnar ett företag.

Notera att säkerhets­kopior som skapas med den nya versionen inte kan läsas in i äldre versioner av programmet och att samtliga användare måste uppdatera programmet för att komma åt företaget.

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av Stripe.

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

     

© 2024 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.