Strax klar...
 
 

Regelrådets årsrapport visar en liten förbättring... från låg nivå

 2012-02-15

Regelrådets årsrapport visar en liten förbättring... från låg nivå

Regelrådets årsrapport visar en liten för­bättring av kvaliteten på nya regel­förslag, dock från en låg nivå. Regeringen och ansvariga myndig­heter måste nu prioritera arbetet med konsekvens­utredningar så att det blir en hög kvalitet på regel­förslagen, inklusive en beskrivning av effekterna för företag. Endast på så sätt blir det möjligt för politiker och besluts­fattare att välja det regel­förslag som inne­bär lägst kostnad för att nå målet med den nya regleringen, vilket gynnar en bättre tillväxt i landet.

– Regelrådets arbete är viktigt och nu är det upp till bevis för regeringen och myndig­heterna att stärka arbetet med konsekvens­utredningarna. Regeringen måste också genom­föra konkreta förenklings­åtgärder så att målen om en märk­bar för­bättring i företagens vardag och att företagens regel­kostnader minskar kan bli verklig­het, säger Jens Hedström, VD på Närings­livets Regel­nämnd, NNR.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Regelrådets årsrapport visar en liten förbättring... från låg nivå

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.