Strax klar...
 
 

Få koll på ditt försäkringsskydd vid sjukskrivning

 2014-03-18

Få koll på ditt försäkringsskydd vid sjukskrivning

Att bli sjuk eller skadad på jobbet är inget man planerar för. Det är många som är osäkra på hur ens totala försäkrings­skydd ser ut. Därför lanserar nu Försäkrings­kassan, AFA Försäkring och bransch­organisationen Svensk Försäkring tjänsten Ersättnings­kollen.

Många är osäkra på vilket skydd man har om man skulle råka ut för sjuk­dom, ett olycks­fall eller en arbets­skada. Vad ingår i det statliga grund­skyddet, vad har jag genom mitt kollektiv­avtal och vad har jag genom mina privata försäkringar? Denna osäkerhet skapar oro, funderingar och ger i längden otrygghet. Därför lanseras nu ersattnings­kollen.se. Där kan du få en samlad bild över ditt försäkrings­skydd och därmed se om du har ett behov av att komplettera någon del. Från Ersättnings­kollen kan du enkelt gå vidare till rätt aktör och ansöka om relevanta ersättningar eller teckna kompletterande försäkringar.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12, 223 55 Lund

Faktureringsadress: Edison Solutions AB, FE-5617-001 Scancloud, 831 90 Östersund
Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Få koll på ditt försäkringsskydd vid sjukskrivning

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.