Strax klar...
 
 

Missa inte Starta företag-dagen

 2014-04-17

Missa inte Starta företag-dagen

Alla som vill starta eget har en sak gemensamt – behovet av att skaffa informa­tion om hur det hela ska gå till. Ett bra sätt att skaffa sig information på är att gå på Starta företag-dagen som anordnas runt­om i landet. Där får du samlad information från sju myndig­heter och del­tagandet är helt kostnads­fritt.

Vill du gå på en Starta företag-dag men har svårt att hitta en bra ort eller att avsätta en hel dag? Då kan webb­seminarier vara ett alter­na­tiv. Starta företag-dagen delas upp i fem olika avsnitt och du anmäler dig till varje avsnitt separat. Du kan sitta var du vill, det enda som krävs är att du har till­gång till bred­bands­uppkoppling och en dator, mobil­telefon eller läs­platta med hög­talare. Även webb­seminarierna är kostnads­fria.

Läs mer (extern sida)

Edison Solutions AB

Hedvig Möllers gata 12
223 55 Lund

Org.nr: 556334-3689, momsreg.nr: SE556334368901, godkänd för F-skatt

Säkra betalningar med kort eller faktura. Kortbetalningar hanteras av DIBS Payment Services AB.

         

046320 220

kundtjanst@edison.se

046320 224  (support)
046320 227  (löne­support)
support@edison.se

Vi finns även på:

       

Startsidan Nyheter Ekonomibrevet Missa inte Starta företag-dagen

© 2020 Edison Solutions AB, specialister på bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram, bokslutsprogram och andra typer av ekonomiprogram. Håkan Save Hansson är ansvarig för informationen på den här sidan. Frågor eller synpunkter? Mejla

På den här webb­platsen använder vi säkra kakor (cookies) för att för­bättra din upp­levelse. Vi använder inga kakor från tredje part eller annonsörer. Genom att använda webb­platsen god­känner du det. Vad är kakor?

Läs gärna vår integritets­policy om hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter.